Publiek initiatief voor glasvezelverbindingen
RSS icon Home icon
  • Over het initiatief

    Pocket

    Tilburg Verglaasd is een bewonersinitiatief dat als doel heeft het verstrekken van informatie omtrent de mogelijkheden van glasvezelnetwerken, het promoten van glasvezel en het bundelen van de vraag naar glasvezel.

    In tegenstelling tot wat veel raadsleden denken, betreft het hier geen initiatief met politiek of bestuurlijk doel. Als initiatiefnemers willen wij aantonen dat de inwoners van Tilburg behoefte hebben aan meer capaciteit naar het internet en dat zij gebruik willen maken van nieuwere modernere diensten. Glasvezelaansluitingen maken het mogelijk om de diensten van de toekomst te gebruiken. Daarbij kan gedacht worden aan Zorg op Afstand of het bijwonen van een raadsvergadering op afstand met beeld en geluid.

    Tilburg Verglaasd is een actief opzoek is naar medestanders. Als medestander zie je de meerwaarde van glasvezel naar elke woning in. Je bent bereid om je in te zetten voor het werven van steunbetuigingen. Denk je ons te kunnen helpen, dan horen we dat graag. Stuur een email naar info@tilburgverglaasd.nl met in de email je naam en adres. Vermeld bij voorkeur ook een telefoonnummer en tijd waarop we je zouden kunnen bellen. Wij maken namelijk graag kennis met jou!