Publiek initiatief voor glasvezelverbindingen
RSS icon Home icon
 • Tilburg Reeshof krijgt glasvezel. Start aanleg in gebied met meeste vraag.

  Posted on October 28th, 2013 m.groenleer Comments
  Pocket

  28 oktober, Tilburg Reeshof – Tilburg Reeshof heeft gekozen voor de toekomst. Voldoende huishoudens hebben ‘ja’ gezegd tegen glasvezel. Reggefiber voorziet iedere woning binnen het aansluitgebied van een kosteloze glasvezelaansluiting. Binnenkort start Reggefiber met de aanleg van dit netwerk. Daar waar de vraag naar glasvezel het grootst is in de wijk, begint Reggefiber met de aanlegwerkzaamheden.

  Aanmelden kan nog steeds.
  Binnenkort gaat Reggefiber beginnen met de aanleg van het netwerk. Hierover ontvangen de bewoners tijdig bericht. Iedere woning binnen het aansluitgebied wordt voorzien van een kosteloze glasvezelaansluiting. Reggefiber begint met de aanleg van het glasvezelnetwerk in de wijk waar de meeste aanmeldingen zijn binnengekomen. Bewoners die ook gebruik willen maken van glasvezeldiensten, maar nog geen glasvezelabonnement hebben afgesloten, kunnen alsnog een abonnement afsluiten.

  Nederland stapt over op glasvezel.
  De hoeveelheid informatie die we met z’n allen verzenden en ontvangen groeit explosief. Glasvezel biedt een enorme capaciteit en de informatie reist met de snelheid van het licht. Daarom stappen steeds meer Nederlandse gemeenten over op glasvezel. Razendsnel internet en haarscherpe tv zijn nog maar het begin. Glasvezel opent een wereld aan mogelijkheden op het gebied van werken, leren en ontspannen.

  Glasvezelwinkel.
  Wie meer informatie wil over de vele voordelen van glasvezel en de abonnementen van de serviceproviders, kan terecht in de glasvezelwinkel. De medewerkers van Reggefiber staan daar klaar om alle vragen te beantwoorden en bieden een onafhankelijk advies met betrekking tot de verschillende abonnementen van de serviceproviders. De glasvezelwinkel is gevestigd op de parkeerplaats van het zwembad, aan de Heereveldendreef. Meer informatie en de openingstijden zijn te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/tilburg.

  Comments